dimarts, de novembre 21, 2006

Després de la tempesta, la calma


Després d'uns dies moguts a nivell polític, amb l'Entesa, que ens ha portat a una lliço magistral per part d'un nou lector d'aquest blog, tornem a ser aquí. Per mirar de donar un punt de vista diferent a tot el que ens envolta el dia a dia.
Abans de continuar, només dir que el leotto ja està curat, es veu que només era un constipat, que no calia, segurament, el haver canviat la culata. Don't comment.
Ja hem fet dos viatges a Bilbao (això vol dir 4 txakolis, i 2 ja han volat. Aquest cap de setmana volaran 2 més??) 2 a La Ràpita, i un a Artíes (via Àger, Sort, Esterri i Bonaigua). Una bogeria, però que ens ha deixat una bona cartera.
Hi ha moltes coses a comentar, un viatge a La Sènia, en busca d'un menjador, i un dinar que acaba amb subvenció. Res que no sabéssim d'avantmà. També tenim novetats en forma de Sahara. Tela marinera. Però això ho explicarem durant la setmana.
VamosJugarFutbol
PD. S'apropa l'esquiada. Ja podeu aprofitar. Aquest any torna 'Alberto Tomba' i no el podreu atrapar,......nnnñññeeeeeeeee
PD. 3 setmanes i volem cap als campaments!!
PD. Atenció, canvi de plans. Cap d'any per 2x1 TI. Seguirem informant.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Des del bosc de shewood s´informa que s´haura d´anar a robar al senyor del castell per donar als serfs un TI

Anònim ha dit...

de eso se trata, de ir recopilando informacion. Estaría bien, no obstante, el concretar fechas,...