dilluns, d’octubre 09, 2006

Tenim una edat

Doncs sí, el títol ho podria resumir tot, no em caldria escriure res, però és clar, fa massa dies de l'última actualització, i això no pot ser. Anem per feina que fem tard.
1- De Noche i N'View impressionant, en la seva linia, vam disfrutar molt, com en 'los viejos tiempos' (eh, tronk!?). De la Fira de San Miquel, don't comment, només dos tristes consumicions conseguides i gràcies, de riure,...
2- Visita a BCN al molt honorable cònsul honorari de Nepal. Cap novetat, tot segueix igual, que ens anirem cap l'any i mig (contem que cap a l'estiu de l'any que vé). Pot ser el més destacat és que possiblement només calgui fer un viatge en comptes de dos. Seria perfecte. Només per això ja valdria la pena el retard.
3- ...i és clar, després d'un cap de setmana mogut, la setmana tràgica. La tieta de Torrefollera gastrointeritis + trankazo. El menda, visita fugaç a Alacant (35,5ºC) i constipat al canto. I el leotto, una altra vegada amb la llumeta dels c... ençesa. Apa! i cap al taller.
4- I per acabar de rematar la setmana, perdua del mòbil, amb la conseqüent anulació, i trobat a l'endemà. Es a dir, que ja no tinc agenda de telèfons. I a més no es sent bé. Total, que és la història de mai acabar.
Aquesta setmana la comencem fent bondat, aviam com acaba,.... de moment diuen que a partir de dimecres baixen les temperatures, ja ho temo, però hi serem....
VamosJugarFutbol
PD. Els Harlems van debutar fent la pena. 10 - 1. Sense comentaris.
PD. Fita històrica al Camp Nou Catalunya - Euskadi amb la 3ª millor entrada FIFA del cap de setmana amb més de 50 mil persones

2 comentaris:

Anònim ha dit...

NO US PODEU ABORRIR PAS!!! Aquesta casa comença a semblar la Sagrada Familia, ....que lo sepas! Entre la vostra casa i el nostre buga podem escriure unes memories.
Ja que heu de tornar a pintar, jo faria unes ratlles a sobre del blau, de color....per exemple grana (jijijiji) i tenim un rebedor fantàstic i modern (ho confesso, he tret la idea d'un briconsejo!!!!)

Anònim ha dit...

Hola a tots, ja estic bona.... be tot s´ha de dir ja ho estaba abans ji ji ji, el metge m´ha donat l´alta, encara k continuï igual de baixa.

Aquest dies he aprofitat per posar en ordre la casa, fontaner, vidrier, un altrecop vidrier i per últim el fontaner, pot ser si k al finar podrem abuidar l´oli al wc roig.