dijous, de setembre 21, 2006

'Manguito Rodador'



No guanyem per sustos. Avui el leotto ens ha tornat a avisar, 'problema con los gases del motor, acuda al taller', i apa! cap al taller. Al final tot era culpa d'un manguito que s'havia bellugat, una altra vegada un manguito (el rodador era un altre, nnnññññeeeeeeeee). Visita al taller, i tot arreglat mitja hora de 2 hores i cap a casa. Aviam quina serà la pròxima. Li dono un any més de vida, com continui fent el ruc, al canal i el tindrem roig i amb sostre. Jejejeje.
Pel demés tot segueix igual, tots bé, la Kora bé, i demà ja és divendres.
VamosJugarFutbol
PD. El cap de setmana del 29 tenim De Noche i N'View, pot ser total, seguirem informant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si si el manguito, però os heu assegurat bé que no hi hagues un gustavo amagat, és k l´assumpte des gasos està a l´ordre del dia.

S´atança el cap de setmana hi no hi ha cap festa major a la vista, akest els tremoendos faran bondat, encara k n´hi ha un grup reduït k ja és va desmarcar ahir amb un sunsilk

Anònim ha dit...

doncs, a guardar forces pel cap de setmana que vé,... que faran falta,....

Anònim ha dit...

Pel "vamos a jugar futbol":
Et recorde que el divendres 29 anem al Clínic a donar sang (hi ha una crida urgent de "vampiros sense fronteres")i no sé jo si tindràs el cos per tanta farra...de totes maneres, en el cas de que estiguis al 100%, no hi ha cap dubte que plourà (és la pluja típica de xafar la festa dels campos de cada any), així que podem preparar una reagge i ja veurem com acaba.

Anònim ha dit...

moltes gràcies tronc!! akest cap de setmana ho remullem!!, però no ho podem dir massa fort, sinó l'ONG ens fotra fora,....