dimarts, de febrer 20, 2007

SANGRIA SENSE RESSACA....!!!

El dissabte desprès de la rua de carnestoltes vam anar a sopar a l'Iruña, per acabar de rematar la festa, i és el que també devien pensar les 30 persones que teniem al davant. Així que com teniem el cuquet de les patates braves vam acabar anant al Roma, mític bareto de la època universitària. I quin sopar!! I quina sangria!! estava tot boníssim, les patates braves, les riojanes, i l'assortit d'embotits....
Així que el carnestoltes va anar de conya, i l'endemà ni mica de ressaca. Haurem de tornar al Roma un altre dia. De moment podem fer un plàning dels propers caps de setmana, ja que en tenim un de pendent a la platgeta. Qui s'apunta??

Pel que fa al TI, ja veig que ho haurem d'aparcar fins que un que jo em sé pugui desaparèixer una setmana seguida. Però hi ha una sortida en marxa, anirem a Egipte a veure pedres, i farem un creuer pel Nil. Anirem informant.

I el diumenge vam anar al cinema a veure Babel. Una passada de peli, molt xula i alhora diferent. Hi va haver un però, que gairebé marxa als 5 minuts, jajajaja

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!!!, i no es va visiar el senyor nurofren... i mira k teniem la porta oberta per si de cas....

A mi em sembla k s´haura de fer un altre cini aviat, per k sino la cosa es refreda,ara toca peli txorra i mc menu ji ji ji, però potser haurem de fer votacions, estem en una democràcia.

Anònim ha dit...

va, no t'enfadis, el dissabte tornem al cine a veure "Doraimon" i desprès visita al "i'm lovin it" JAJAJAJAJA, mira que ja sembles un que jo me sé....(el Marcel, jajajajajaja)

nota: me pixo!!

Anònim ha dit...

Algú ja s´ha curat en salut, i davant la possibilitat d´anar al cini.... n´ha grabat, harà haurem de fer un cineforum a torrefollera Quan kedem? Hi haurà palometes, gusanitos i cocacola amb palleta per fer soroll....? si és així jo m´hi apunto.

Anònim ha dit...

vaya marxa que hi ha en akest blog,.... ja veig, me'n vaig uns dies i s'arma la de san quintin,....
demà ens veiem, i ah!i ja li deixarem triar el flim,..
nnññeeeeeeeeee!!!!
PD. xula la peli

Anònim ha dit...

N'hi ha dos que han quedat per sopar i "lo que venga"....haurem de mirar les noticies de demà a tv3, pel tema de les redades policials, ñeeeeeeeeee
Per cert, aquest finde platja i solet a dojo.Qui s'apunta???
PD. Hi ha DVD a la platja per si algú vol portar pelis de calitat...