dissabte, de febrer 10, 2007

"NA FENT"

A veure si ens posem al dia, que van passant les setmanes volant i ja estem al febrer!!! La setmana que ve, és el dia dels enamorats, i com enamorats ho estem tots i totes, a veure si es nota!! I el cap de setmana següent és carnestoltes, així que prepareu la disfressa (els que la porteu cada dia posada no fa falta) que anem de rua.
La resta va més o menys igual que l'any passat, així que poca cosa a explicar. Els tiets de Torrefollera ja tenen menjador nou, molt xulo, amb làmpara de la "guerra de las galaxias" (que consti que no ho he dit jo). Haurem de preparar un soparet japo, per amortitzar els regals de cumple. Per cert....ja ens pesem cada matí??ñññeeeeeeee.
És dissabte, i avui anem al teatre a veure l'Anna, representant una obra molt divertida, almenys això m'ha dit. Si algú s'apunta...ja ho sabeu.
Segueix en peu el TI, segurament serà pel mes d'Abril, així que anem fent bosseta, que desprès de tant treballar, també ens mereixem una mica de relax.
Ah!! El cònsul segueix sense dir ni piu!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

S´accepten peticions per la botiga nyo-nyoy!

Anònim ha dit...

S´accepten peticions per la botiga nyo-nyoy!

Anònim ha dit...

encara estic a barna, si es fan ràpid les comandes arrivaran akesta tarda per ¨transports ràpids com el vent¨

Anònim ha dit...

de moment el teatre s'ha canviat per una neuràlgia entre la 7a i 8a costella. Més val que ens cuidem una miketeta. I per anar fent boca es podria programar un cap de setmana bcn, torredembarra (que fa dies que no es fa cap visita),...
Ho deixo a l'aire, vds. ja diran,...

Anònim ha dit...

S´atança carnestoltes... i un doctor Andreu al Tarragonès és la panacea de kualsevol àlgia

Anònim ha dit...

Avui he fet una visita a can calcetin, he arramblat amb totes les existències etilikes... i altres estris varis s´atança carnestoltes i una visita a la fundació no estaria de més....

Anònim ha dit...

SI JA HO DIC JO K MES VALDRIA FER UNA ESCAPADA A ESCOCIA...