dimarts, d’agost 29, 2006

Ja ha començat la lliga!!

I això vol dir que l'estiu, encara que astronòmic no, per nosaltres ja comença a ser passat. El setembre és a tocar i ja toca pedalar de valent. I és que abans de que acabi aquest any i comenci la marató del que vé, tenim que fer moltes coses.
Ahir vam parlar amb el nostre fill, el que tenim estudiant fora, en Hamudi. Estava d'allò més simpàtic, i ja ens espera amb ganes per veurens al desembre. Segur que ha crescut molt. És una canya. Nosaltres també tenim ganes de veure'l.
L'altra cosa que tenim pendent també per aquest final d'any és el TI. De moment ho estem tramitant, crec que ho podrem fer, però ens haurem de posar les piles,... (ja anirem concretant temes a mesura que els anem tancant).
VamosJugarFutbol
PD. El FCB guanya, després de perdre la Supercopa d'Europa, 2-3 a Balaídos amb molt de treball, però aconsegueix els 3 punts. No poden dir el mateix l'etern rival que no passa de l'empat a zero amb el Villarreal.
PD. El Athletic empata a 1 al seu derbi amb gol de penalty polèmic. A veure si espavila que aquesta temporada si que hem d'anar a San Mamés (eh!!?)

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, jo tambè m´apunto "a tonar algo"!!!!!!!!

Un sunsilk o un HS, amb unes patatetes, es k es dificil deixar-ho de cop

Fins al vespre