dilluns, d’agost 28, 2006

El Sopar de la 'maison'


Doncs sí, la maison ja està inaugurada. Aquest dissabte vàrem fer el sopar d'inauguració, i la veritat és que tot estava boníssim. S'ha de felicitar a l'empresa de càtering que ho va deixar tot francament bé i bo de debò.

....I després del sopar a Festa Major Alpicat,... sense comentaris. Direm que no vam trobar el lloc adeqüat per nosaltres. Deixem-ho així.

Ara, de moment, ja estem esperant amb ganes la Festa Major de Torrefollera, que les banderoles ja estan penjades. I aquest cop si que trobarem el nostre lloc.

VamosJugarFutbol

PD. La gespa ja despunta!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ei! company!! no cal posar-se violent, no hi havia cap mala intenció. Foto treta. No problem.

Anònim ha dit...

hola!!!!!!!

L´empresa del catering ho va fer de franc pel tema de ser nou vinguts, i tal, pero potser serà la mateixa que contractarem per la festa major, em sembla que ho van fer força ve, m´han dit k son bastant econòmics.

Anònim ha dit...

Hi ha una ONG, que de manera altruista paga les quotes a un centre de desintoxicació, a una xiketa a barcelona, la terapia li va molt be el k passa es k es una mica lenta i de tant en tant te recaigudes, però per si arrivès el cas li donaria el nom de l´ONG que patrocina akest tipus de tractaments, ara bé també he de dir k són una mica lents i de vegades hi ha recaigudes.

Anònim ha dit...

doncs no estaria de més el saber el nom d'aquesta ONG, el que passa és que m'agradria poder parlar amb els responsables, per concretar una mica el seguiment del tractament.

Anònim ha dit...

El nom dels responsables no es pot dir ja k es informació confidencial, però el de l´ONG si "Txacolin, sense fronteres", te la seu centre de desintoxicació a BCN.

Tenen dos tipus de quotes:
1.- AMICS PER SEMPRE, petita quota per mantenir les terapies d´amics.
2.- SEREM SEMPRE AMICS, tambè petita quota per quan ja se sap k s´hi anirà a parar, i així mantindrem sempre als amics.

Tots els ajuds són ben rebuts. Tambè hi ha visites guiades i gratuites al centre

Anònim ha dit...

esto ya parece q se esta desmadrando unpoco ehhhhhhhhh

q conste q este era un espacio serio de conciencia social, etc..... y se ha convertido en un cachondeo total.

VIVA EL CACHONDEO!!!!!!!

Anònim ha dit...

NOTA INFORMATIVA:
Es de molt mal gust fer publicitat barata d'una ONG, en un blog que tracta de fer conèixer les dificultats d'un procès tant seriòs com és el cas. Per tant, aconsello a aquesta "pandilla de guaripes" a deixar-se de tant catxondeo i posar-se les piles, ja que si no, hi hauràn represalies.
Aviso para navegantes......

Anònim ha dit...

jolin jolin jolin com esta el tema. L´ong és posarà a les piles
des de l´anonimat com el k tenia fins ara. Per qualsevol trukeu al 606 i sis números més